Hondenbrigade

Bent u opzoek naar hondenbeveiliging die uitgevoerd wordt door gekwalificeerde hondengeleiders dan bent u bij ons aan het goede adres. Yawara Security K9 unit is een professioneel beveiligingsbedrijf welke  gespecialiseerd is in hondenbeveiliging. Goed getrainde beveiligers van Yawara Security K9 unit staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Bij calamiteiten of bij onverwachte gebeurtenissen kunnen wij op zeer korte termijn hondenbeveiliging bij u inzetten.

Ook wanneer dit de veiligheid van de situatie ten goede komt, kan Yawara Security K9 unit extra preventie inzetten door het leveren van hondenbeveiliging. De beveiligingsmedewerker met een diensthond, ook wel hondengeleider genoemd, heeft een waakzame uitstraling waardoor men twee keer zal nadenken voordat zij de grenzen van de veiligheid opzoekt. Bovendien vormt de hondengeleider met de beveiligingshond voor de bezoeker een professioneel en zeer betrouwbaar duo.

Verder zijn hondengeleiders zeer effectief bij het reguleren van groepen mensen of bij het beveiligen van grote terreinen of objecten. Het feit dat beveiligingshonden beschikken over scherpe zintuigen en een dierlijk instinct kunnen zij breed worden ingezet voor het beveiligen van;

Evenementen

Grote sportwedstrijden

Bouwterreinen

Concerten

Beurzen

Objecten

Kortom; hondenbeveiliging heeft een enorme preventieve werking en scheelt bovendien in de inzet van beveiligingsmedewerkers.

Beveiligingsbedrijf  Yawara Security K9 unit kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van andere aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.