Yawara Security K-9 Unit is al vele jaren een erkend beveiligingsbedrijf, gevestigd in Harderwijk.

Yawara Security K-9 Unit staat bij Ministerie van Justitie en Veiligheid geregistreerd onder ND 2905.

Yawara Security K-9 uit is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 58858660.

Bent u opzoek naar hondenbeveiliging voor een tijdelijk of langlopend project dat uitgevoerd wordt door,

een gekwalificeerde & gecertificeerde hondengeleider dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

De rol van de hondengeleider is hierbij van groot belang. Deze bepaald de grens tussen preventief aanwezig zijn en ingrijpen. Beheersing en controle zijn de sleutelwoorden.

Yawara Security K-9 unit stelt daarom extra hoge eisen aan de geleider en zijn viervoeter.

 

Het belangrijkste aspect van hondenbeveiliging is de relatie tussen diensthond en geleider. De hondengeleider is opgeleid om daadkrachtig en snel op te treden wanneer zich gevaarlijke situaties voordoen. De diensthond dient hierbij als verlengstuk en ondersteuning. Wij trainen onze teams op een diervriendelijke wijze minimaal 2 x per week.

 

Door de hechte samenwerking tussen hond en beveiliger is dit de ideale optie voor het beveiligen van bouwplaatsen, parkeer- en bedrijfsterreinen, jachthavens en openbare gebouwen. Door de unieke reuk- en hoor kwaliteiten van de honden, signaleren zij tijdig onbevoegde personen.

Hondenbeveiliging wordt dan ook vaak ingezet als nachtbeveiliging naast de evenementen beveiliging.

 

Onze hondengeleider/ Beveiliger zorgt ervoor dat het terrein vrij blijft van ongewenste bezoekers, daarmee wordt vernieling/diefstal voorkomen. De diensthond komt pas in actie wanneer hun baas dat nodig acht. Bovendien vormt de hondengeleider met de beveiligingshond voor de bezoeker een professioneel en zeer betrouwbaar koppel.

 

De beveiligers en hun viervoeter zijn Nederlandse Bond voor de Diensthond en/of Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging gecertificeerd.

 

Het aanvragen van hondenbeveiliging kan telefonisch of via ons informatieformulier.

 

Wij leveren door heel Nederland.